Hoe werkt Therapie Tijd?

Bij Therapie Tijd ben je cliënt, geen patiënt. Wij ondersteunen jou met onze expertise en methodieken opdat jij opnieuw in je kracht komt te staan. We werken in partnerschap en gebruiken onze deskundigheid om dat wat jij nodig hebt om je beter te voelen en om beter te functioneren in je leven te manifesteren. 

Waar mogelijk reiken we methodieken aan die je zelf kunt beoefenen zodat je ook buiten de praktijk van Therapie Tijd verder kunt. Heb je daar geen zin, dan oefenen we samen tijdens de sessies.

De psychotherapie en traumatherapie die wij toepassen, helpen bij verschillende soorten klachten.  Deze klachten kunnen van verschillende aard zijn; emotioneel, psychisch of fysiek. Vaak heb je van verschillende dingen tegelijkertijd last.

Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om jouw persoonlijke situatie en je klacht(en) in kaart te brengen. Ik leg je onze werkwijze verder uit en we bekijken samen of ik iets voor je kan betekenen.

Daarnaast voelen we en bespreken we of het ‘klikt’ tussen ons, want dat is belangrijk voor het verdere verloop van de therapie. Als dat goed zit, gaan we samen op pad.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x